foto: Kevin Kwee ©

 

Marcel Martensen (1970) is architect en interieurarchitect. Vanaf 2005 is zijn bureau gevestigd in het centrum van Utrecht waar wordt gewerkt aan opdrachten voor professionele- en particuliere opdrachtgevers.

Na zijn opleiding tot bouwkundige volgt hij een studie aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht waar hij in 1999 afstudeert als Interieurarchitect. Vervolgens behaalt hij in 2005 zijn Master Architectuur aan de Academie van Bouwkunst in Amsterdam. De breedte in opleidingen in combinatie met ruim 25 jaar ervaring in de bouwsector hebben een brede basis voor het werk gelegd.

Met grote inzet en enthousiasme wordt – in nauwe samenwerking met ambitieuze opdrachtgevers – gewerkt aan maatwerkoplossingen binnen het taakstellend budget. Om een zorgvuldige uitvoering te waarborgen worden alle ontwerpen binnen het bureau uitgewerkt en wordt de bouw begeleid tot aan de oplevering.

Het bureau is aangesloten bij de Bond Nederlandse Architecten BNA en bij de Beroepsvereniging Nederlands Interieurarchitecten BNI.